Joves Emprenedors Professionals


Joves Emprenedors Professionals (JEP) planteja als alumnes la creació i la gestió d’una empresa a partir d’una idea innovadora que han de desenvolupar durant tot el curs escolar. Així, passen per totes les etapes bàsiques de creació del negoci i anàlisi de l’entorn.

La gestió del projecte es realitzarà mitjançant la metodologia Kamban i s’analitzarà el model de negoci amb l’elaboració d’un Canvas.

A través d’un pla de màrqueting defineixen el públic objectiu i, posteriorment, defineixen un pla de comercialització del producte o el servei.

Cada empresa ha de crear el seu blog, on publicarà la informació sobre les passes realitzades durant el procés de creació i desenvolupament de la idea de negoci. Al mes d’abril els projectes es podran presentar al concurs de Premis iemprènjove.


Destinataris

Alumnat de grau mitjà i superior de Formació Professional.


Recursos

Curs d’inici de capacitació per al professorat.

Suport d’un consultor especialista en emprenedoria que impartirà tallers dins l’aula per ajudar al desenvolupament del programa.

A més, www.iempren.es, la plataforma de referència d’emprenedoria a les Illes Balears, on estarà allotjat l’espai iemprènjove, amb tota la informació i les notícies sobre els programes i els projectes creats pels alumnes.


Calendari

El Programa JEP es desenvoluparà durant un curs escolar, d’octubre a abril.